Het bijzondere zien in alledaagse mensen en situaties. Anders kijken – jezelf de ruimte geven. Dat leidende thema uit mijn portretfotografie vertaal ik ook naar fine art fotoprojecten.

Is het mogelijk om het Nederland van de bouwmeesters op een nieuwe manier toegankelijk te maken via een confrontatie met de menselijke maat. Locaties tot leven brengen waar je normaal gesproken aan voorbij loopt. Door erbij stil te staan – je verbeelding los te laten – en ook menselijke kracht toe te voegen.

Zie je wat ik zie? Mega projecten in een micro landschap? Ruimte om te vliegen binnen de overvolle infrastructuur in Nederland? Bouwmeesters in de polder die de ruimte be├»nvloeden en ons beperken en vrijheid geven.Ffine art fotografie kan in een literaire stijl zijn – het landschap wordt verbouwd tot het decor voor een menselijk verhaal. Of

Fine art kiest een sterk grafische stijl – door het landschap te abstraheren van zichzelf en om te vormen tot een heel nieuw landschap. Een abstract landschap dat nog extra aan kracht wint als er menselijke elementen aan verbonden worden.

Samen met Rijkswaterstaat ben ik op zoek naar een fotografische vorm die een ander gezicht geeft op de infrastructuur in ons land. En een andere verbinding tussen mensen en locaties. Via fine art fotografie.

We verkennen op dit moment de mogelijkheden voor samenwerking. Voorbeelden van succesvolle fusie van verbeelding en techniek gaan volgen op deze pagina.

Art Box panorama

30x90 cm, matzwart met museumglas, foto op dibond, incl btw, excl vervoerskosten
695,-

Art Box medium

40x60 cm, matzwart met museumglas, foto op dibond, incl btw, excl vervoerskosten
625,-

Houten lijst medium

50x70 cm, zwart hout met museumglas, foto in passepartout, incl. btw, excl. vervoerskosten
515,-

Houten lijst klein

30x60 cm, zwart fout met museumglas, foto in passepartout, incl. btw, excl. vervoerskosten
498,-