Een uniek concept op maat gemaakt voor jouw verhaal

Storyline portret

Een storyline portret geeft je de ruimte om je verbeelding de vrije loop te laten. Doorbreek de lockdown en verleg je grenzen in dit vindingrijke en fantasevolle portret.  Een unieke herinnering in een bijzondere tijd.

Hoe werkt het?
Voor dit portret bepalen we eerst samen het decor, de sfeer en de stijl. Denk aan de schilderijen van oude meesters, filmscenes, fantasie landschappen. Daar zoek ik een mooie foto achtergrond bij die we gebruiken als ‘decor’. We gaan ook samen bij een professionele kostuum verhuurder op zoek naar passende outfits als je die niet hebt. Daarvoor is een pas sessie nodig bij de kleding verhuur. Kwaliteit en sfeer staan voorop.

De foto’s maken we in de studio in Schalkwijk of op een eigen locatie (mits de locatie groot genoeg is) – met een paar props als dat nodig is voor de sfeer of de perfect pose bij het gekozen ‘decor’.

Van het beste ‘schilderij’ of de beste ‘filmscene’ ontvang je een digitale file die groot genoeg is voor gebruik op social media. Bij de prijs zitten niet de kosten inbegrepen van een afdruk (in lijst of op een bijzonder medium). Afhankelijk van je wensen geef ik daar apart een prijsopgave voor.

Storyline portret

Uniek verbeeldend portet in fotodecor
540 euro (incl BTW / starttarief) excl. huur props / visagie / kostuums

Dit is een uniek maar arbeidsintenstief project. De prijs voor persoonlijk gebruik van de foto bevat het volgende:

  • een foto die dient als decor en die daarna niet meer op die manier voor een andere Face Focus klant wordt gebruikt zodat een unieke scene ontstaat
  • een sessie van 1 uur om kostuums uit te zoeken bij een professionele kostuumverhuur (locatie Amsterdam)
  • een portretsessie van 4 uur – waarin alles wordt gericht op het naadloos belichten van een aantal scenes om in de gekozen achtergrond te passen
    in de fotostudio in Schalkwijk (vlakbij Houten)
  • 1 digitale file met voldoende grootte voor social media met daarin het beste portret in het gekozen decor

De prijsopgave ontvang je nadat we hebben besproken wat je wensen zijn. Indicatie van de kosten is als volgt:

  • De huur van de kostuums is per outfit gemiddeld tussen de 70-100 euro inclusief BTW. Bijzondere kostuums kunnen duurder zijn;
  • De fotosessie beslaat tussen de 2 en 4 uur
  • De startprijs is 595 euro inclusief BTW voor een portret voor persoonlijk gebruik. Als je dit portret commercieel wilt gebruiken ligt het tarief hoger – prijsopgave volgt afhankelijk van het commercieel gebruik.