Storyline portret

Met een storyline portret voegen we een decor en aankleding toe om jouw persoonlijke verhaal te verbeelden.

Hoe werkt het?
De fotosessie voor dit portret duurt 2 a 3 uur – afhankelijk van je wensen. Voor dit portret bedenken we samen het decor, de sfeer en de stijl die jij zoekt om je verhaal te verbeelden. Denk aan de schilderijen van oude meesters, filmscenes, fantasie landschappen. Daar zoek ik een mooie foto achtergrond bij die we gebruiken als ‘decor’. We gaan ook samen bij een professionele kostuum verhuurder op zoek naar de goede outfit als dat nodig is. Daarvoor is een pas sessie nodig bij de kleding verhuur. Kwaliteit en sfeer staan voorop.

De foto’s maken we in de studio in Schalkwijk of op een eigen locatie (mits de locatie groot genoeg is) – met een paar props als dat nodig is voor de sfeer of de perfect pose bij het gekozen ‘decor’.

Van het beste ‘schilderij’ of de beste ‘filmscene’ ontvang je een digitale file die groot genoeg is voor gebruik op social media. Bij de prijs zitten niet de kosten inbegrepen van een afdruk (in lijst of op een bijzonder medium). Afhankelijk van je wensen geef ik daar apart een prijsopgave voor.

Als er meer tijd nodig is om voor jou de foto te maken die je wilt dan 3 uur, dan doe ik je een voorstel voor een langere sessie met een prijsopgave.

Studio profiel portret

Met een studio profiel portret maken we een persoonlijk en zorgvuldig portret met een stijl die bij je past. 

Hoe werkt het?
De fotosessie voor dit portret duurt 1 a 1,5 uur – afhankelijk van je wensen.

Een studio profiel portret maken we op maat. Ik neem de tijd om je te coachen om je zo te laten zien als jij wilt. Er is tijd om te ontspannen en een paar kledingopties te proberen.

Je kunt me ook inzetten om met een creatief voorstel te komen om je verhaal goed te verbeelden via kleur, belichting, beweging en sfeereffecten zoals rook.

De foto’s maken we in de studio in Schalkwijk.

Van het beste twee foto’s uit de sessie ontvang je een digitale file die groot genoeg is voor gebruik op social media. Bij de prijs zitten niet de kosten inbegrepen van een afdruk (in lijst of op een bijzonder medium). Afhankelijk van je wensen geef ik daar apart een prijsopgave voor.

Als er meer tijd nodig is om voor jou de foto te maken die je wilt dan 1,5 uur, dan doe ik je een voorstel voor een langere sessie met een prijsopgave.

Storyline portret

495 euro excl BTW

De prijs bevat het volgende:

 • een achtergrondfoto die dient als decor /set
 • een sessie van 1 uur om kostuums uit te zoeken bij een professionele kostuumverhuur (locatie Amsterdam)
 • een portretsessie van 2-3 uur – waarin alles wordt gericht op het verbeelden van jouw verhaal in het decor /set
  in de fotostudio in Schalkwijk (vlakbij Houten)
 • 1 digitale file met voldoende grootte voor social media met daarin het beste portret van de sessie

Wat is niet in de prijs inbegrepen:

 • De huur van de kostuums is per outfit gemiddeld tussen de 150-200 euro inclusief BTW. Bijzondere kostuums kunnen duurder zijn;
 • Als je dit portret commercieel wilt gebruiken ligt het tarief hoger – prijsopgave volgt afhankelijk van het commercieel gebruik.

Studio profiel portret

195 euro excl BTW

De prijs bevat het volgende:

 • een portretsessie van 1-1,5 uur
 • in de fotostudio in Schalkwijk (vlakbij Houten)
 • 2 digitale files van de beste foto’s uit de sessie met voldoende grootte voor social media

Wat is niet in de prijs inbegrepen:

 • Als je dit portret commercieel wilt gebruiken ligt het tarief hoger – prijsopgave volgt afhankelijk van het commercieel gebruik.